Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Site-ul veridia.ro este proprietate a SC CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB S.R.L. Acest contract cadru guverneaza utilizarea site-ului veridia.ro.

 

Prin utilizarea acestui website, acceptati în totalitate termenii si conditiile acestui contract cadru.

 

Proprietatea intelectuala:

 

Designul si continutul veridia.ro, inclusiv baza de date accesibila prin intermediul sau, sunt proprietatea exclusiva a SC CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB S.R.L. În cazul continutului preluat de la terte persoane de catre veridiamed.ro sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei continutului.

 

Utilizarea site-ului

 

Orice persoana poate vizualiza sau tipari pagini. De asemenea, orice utilizator/vizitator poate descarca pentru uzul personal diferite informatii de pe site.

 

Nu aveti permisiunea de a:

 

    - Publica informatii de pe site-ul veridia.ro pe alte site-uri sau suporturi media fara a mentiona sursa (www.veridia.ro)

    - Vinde, închiria sau subcontracta material din site-ul www.veridia.ro

    - Reproduce sau copia continutul site-ului www.veridia.ro în scop commercial

 

Acceptarea termenilor si conditiilor

 

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea functionalitatilor sale sau într-o modalitate care este contrara legii, frauduloasa, daunatoare sau în legatura cu o activitate fraudulenta sau ilegala.

 

Pentru a primi informatii din partea veridiamed.ro, dvs. trebuie sa va dati acordul expres în acest sens prin abonarea la anumite servicii existente pe site.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor