Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Ziua Mondială a Să...

Ziua Mondială a Sănătății

1 Decembrie 2019

În fiecare an, pe întregul mapamond, 7 aprilie marchează Ziua Mondială a Sănătății.
Cu acest prilej, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) atrage atenția asupra unui subiect considerat de importanță majoră pentru menținerea sănătății la nivel global, în fiecare an subiectul fiind diferit.
Pentru 2015, a fost aleasă tema siguranței sanitare a alimentelor, fiind încurajat orice efort ce vizează imbunătățirea manipulării, preparării și depozitării alimentelor.
"De la ferma în farfurie, pentru siguranța alimentelor" - este sloganul ales pentru acest an.
Ziua Mondială a Sănătății este una dintre cele 8 campanii oficiale de sănătate publică, susținute la nivel global de Organizația Mondială a Sănătății, fiind celebrate anual și Ziua Mondială a Tuberculozei, Săptămâna Mondială a Imunizării, Ziua Mondială a Malariei, Ziua Mondială Fără Tutun, Ziua Mondială a Donării de Sânge, Ziua Mondială a Hepatitei și Ziua Mondială de Combatere a SIDA.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor