Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. TE INGRIJOREAZA RISC...

TE INGRIJOREAZA RISCUL DE TROMBOFILIE?

31 Decembrie 2019

Sunt din ce in ce mai frecvente cazurile in care femeile tinere, ca urmare a unor avorturi spontane sau sarcini oprite in evolutie, depisteaza prezenta unei afectiuni specifice coagularii sangelui - trombofilia. Sau cazurile unor femei tinere care, in urma nasterii naturale, se confrunta cu tromboflebita postpartum. De asemenea, adulti tineri, femei si barbati deopotriva care se confrunta la varste foarte tinere cu accidente vasculare, cu diverse localizari.


De multe ori, in asemenea situatii cauza o reprezinta afectiunea numita trombofilie, caracterizata prin tendinta crescuta la coagulare a sangelui, avand ca rezultat formarea de cheaguri care blocheaza circulatia normal a sangelui in vase. Pericolul, in consecinta, fiind reprezentat de restrictii de crestere, avortul spontan, chiar uneori moartea fatului in utero.


Sunt descrise mai multe tipuri de trombofilie, unele tipuri fiind mostenite (transmise genetic), in timp ce altele apar mai tarziu, pe parcursul vietii (dobandite).


Pentru a putea pune diagnosticul de trombofilie medicii recomanda obligatoriu analize speciale de laborator (in completarea celor simple precum hemoleucograma, coagulograma etc)


Veridia este recunoscut pentru laboratorul si echipa de medici, biochimisti si biologi care asigura eliberarea de rezultate corecte, folosind metode de lucru si sisteme performante. Detalii aici.


La gravide analizele de trombofilie sunt recomandate in special in trimestrul intai de sarcina. Nu orice rezultat pozitiv al unor mutatii genetice in sarcina este ingrijorator, insa este recomandat ca interpretarea rezultatelor acestor analize speciale sa fie facuta de catre medicul specialist hematolog, care este in masura sa recomande tratamentul potrivit, individualizat.


Va puteti programa consultatia la dr. Mihaela Lebedenco aici, alegand in formularul de programari specialittea hematologie clinica.


 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor