Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Programul Voucher Ma...

Programul Voucher Materna Bucuresti

30 Septembrie 2019

Dragă viitoare mămică,


Vino cu voucherele “Materna București” în Centrul Medical Veridia!


Veridia devine astfel partener “Voucher Materna Bucureşti”, program al Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, pentru susținerea femeilor însărcinate din București.


Programul implică acordarea a două vouchere în valoare de 2000 lei, care pot fi utilizate, în cadrul Veridia, pentru efectuarea investigațiilor medicale incluse în protocolul sarcinii.


Pentru informatii complete despre acest program, acceseaza: http://dgas.ro/voucher-materna/ Pentru informații despre modalitatea de utilizare a “Voucher Materna București” în cadrul Veridia, contacteaza-ne la numarul: (021) 302 94 34 sau email: office@veridia.ro


Noi iti dorim sarcină ușoară!


Te asteptăm! 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor