Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Pro GRP (Pro Gastrin...

Pro GRP (Pro Gastrin Releasing Peptide)

31 Ianuarie 2019

 


ProGRP (Pro-Gastrin-Releasing Peptide)


ProGRP este un precursor stabil al hormonului GRP (Gastrin Releasing Peptide).Analiza ProGRP este recomandata pentru diagnosticul diferential si monitorizarea evolutiei cancerului pulmonar cu celule mici (SCLC).


Avantajele acesteia sunt:
- apare inca din stadiile de inceput ale SCLC si nu se coreleaza cu marimea tumorii;
- folosita ca si marker singular este superioara oricarui alt marker tumoral din panelul pulmonar ca si sensibilitate pentru SCLC;
- are o sensibilitate crescuta in combinatie cu NSE (Neuron Specific Enolase);Precautii in interpretare:
- exista o diferenta de stabilitate a ProGRP in ser si in plasma. Valorile pot fi diferite in functie de materialul biologic folosit.
- la pacientii cu insuficienta renala si creatinina mai mare de 1.6 mg/dl valorile ProGRP pot fi mai mari decat la subiectii sanatosi.

Timp de executie: 3 zile lucratoare de la primirea probei.Tipul probei: plasma. Recoltarea se face in vacutainer cu EDTA K3.Stabilitatea probei:


- 14 zile la - 20 gradeC
- 14 zile la 2 - 8 oC
- 24 h la temperatura camereiMetoda: imunoenzimatica cu detectie prin chemiluminescenta.
Pret: 120 RON


 


 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor