Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. In atentia femeilor ...

In atentia femeilor insarcinate

12 Aprilie 2020

In perioada epidemiei, izolarea, in special a persoanelor vulnerabile, este foarte importanta, atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Pentru monitorizarea sarcinii, foarte probabil, medicul tau iti recomanda unele investigatii. Sau, daca ai nevoie de stai de vorba cu un medic ginecolog experimentat, intr-o clinica de ambulator, trebuie sa stii 2 lucruri despre Veridia:


1. Clinica ramane deschisa si am intensificat masurile de igiena si protectie
2. Ne-am gandit sa-ti venim in ajutor, din punct de vedere financiar; astfel, daca suma serviciilor (consult, investigatii) depaseste 1000 Ron, vei primi la receptie un Voucher in valoare de 120 Ron, pe care il vei putea utiliza oricand, in urmatoarele 3 luni (15 mai-15 august), in Centrul Medical Veridia (perioada campaniei 15 aprilie - 15 mai 2020)

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor