Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Campanie ORL Pneumo ...

Campanie ORL Pneumo alergo aprilie

30 Martie 2020

Este adevarat ca suntem intr-un context epidemiologic particular, insa primavara soseste, in general, si cu diverse alte afectiuni de tract respirator. Tinand cont si de contextul economic, ne propunem sa venim in intampinarea nevoii pacientilor de a beneficia de consult interdisciplinar (atunci cand decizia medicala, in functie de particularitatea cazului, o impune) - ORL, Pneumologie, Alergologie*, oferind o reducere de 10% in cazul in care suma depășește 500 Ron si 15% pentru 750 Ron, sub forma unui voucher**. Perioada promotiei: 1-30 aprilie 2020.

* consultatii medicale interdisciplinare efectuate pentru un singur pacient in cadrul specialitatilor mentionate, teste de laborator recomandate in urma consultului
**voucherul, inmanat la receptia Veridia, in valoare de 50 Ron, respectiv 100 Ron, valabil in perioada 1 iulie - 30 octombrie 2020, nu se cumuleaza cu alte promotii, contravaloarea acestuia putand sa fie dedusa din costul unor investigatii cu valoare minima de 250 Lei.


021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor